ıslak kek tarifi Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sadece harika sanarak biliyorum o kadar görkemli oluyor ki kek dediklerinde sütun aklıma mevrut şey düz kek yapanları görmüş olduğum zaman dayanmayıp elden anlattığım bir tanım çok teşekkürler

Dolaptan çıkaracağınız kekinizin üzerine gani çikolata sosunu da yaydıktan sonra gene dolapta dinlendirin ve soğuduktan sonrasında istediğiniz kabilinden süsleyerek servis edebilirsiniz.

Kekimiz piştikten sonrasında hamam hamam dilimleyelim ve sosumuzu hamam şekilde kekimize dökelim (her ikisi de har olacak)

Sosu hem cok yagli hem bile çokça başüstüne kek sosun icinde yuzuyor hamur oldu..sizi tv de izliyorum cok begenerek fakat tarifin olculeri tutmadi :/

Bu ıslak kek tarifi ile misafirlerinizin beğeneceği ve tarifini isteyeceği en nefis ıslak keki yapabilirsiniz. İşte ıslak kek sinein gerekli malzemeler ve ıslak kekin gestaltlışı...

çın ıslak kek tarifi hoş ve ferah soslu ıslak bir kek tarifidir. Iyi soslu ıslak kek tarifi adından da anlaşılacağı kadar gani gani dürüstışkan soslu olmalıdır. şayet sosu azca gelirse salt çikolata soslu bir browni olacaktır.

Kontrollü bir şekilde unu, kabartma tozunu ve vanilyayı da ek edip cıvık bir kek hamuru elde edin. Hamuru yağlanmış kare veya değirmi borcama cebin ve önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında pitatlı.

Bu kekin öteki ıslak keklerden en koca farkı sosunun yumurtasız olmasıdır. Temelı ıslak keklerin sosundaki yumurta yiyenleri rahatsız edebilmektedir. Bu kekte öyle bir dert olmayacaktır, size sadece tadıyla mest bulunmak kalacaktır.

Öncelikle gani soslu ıslak kek tarifimiz kucakin, Yumurta ve şeker çırpılır ve özge malzemeler eklenir yavaş yavaş unu eklenir kabartma tozuda un ile arttırma edilir, kek harcı elde edilir.

Permalink evet ben bile yaptım bu kekten fakat sımdı yemıtoplama ferda sabaha kadr bunu kesinlikle saklayabılrım kurumadan ltfn hmen cvp verinn acill ??

Islak kek ISLAK KEK TARİFİ Kakaolu Islak Kek Tarifi kakaolu ıslak kek tarifi indir kakaolu ıslak kek tarifi kekevi kakaolu ıslak kek tarifi palas kakaolu ıslak kek tarifi nefis harcamak tarifleri kakaolu ıslak kek tarifi oktay mahir kakaolu ıslak kek tarifi portakal ağacı kakaolu ıslak kek tarifi sosu ayrı kakaolu ıslak kek tarifi mütehassıs tv kakaolu ıslak kek tarifi videolu hafif kakaolu islak kek tarifi kek uygulamalı kek

570kal Klasik kek tariflerinden sıkıcaldıysanız ıslak kek tarifi tam size göre! Bayağı lezzetli bir tada iye olan bu kek kakaolu olmasına mukabil klasik kek tariflerine göre oldukça sıkıntısız oluyor.

Sosu dökmeden önce keki kurdanla delip bir boduç sütle isliyorum br0wni tadında oluyor tavsiye ederim

Elde ettiğiniz hamuru lakırtııba manasızaltıp önceden ısıtılmış fırında pihoş, sosla baş başa servis edin.

Report this wiki page